Hirdetés

Új beszállítókat vár a SPAR Nyíregyháza körzetéből 

szabolcsihir.hu

2022.05.23. 10:02

Új beszállítókat vár a SPAR Nyíregyháza körzetéből 

Régiók Kincsei program – már lehet jelentkezni.

Hirdetés

Hirdetés

Nagyon sok kiváló élelmiszert, kézműves terméket előállító családi és kisvállalkozás küzd azzal a nehézséggel, hogy nem talál utat a fogyasztókhoz. A SPAR helyi termelőknek indított beszállítói rendszere nekik kínál lehetőséget azzal, hogy az üzletlánc polcaira is felkerülhetnek termékeik. 

A Régiók Kincsei program közvetlen támogatást nyújt a hazai agrárágazatban tevékenykedő kistermelőknek, miközben termékeik révén az egészséges életmódot támogató, jó minőségű, magyar élelmiszerekhez juttatja a vásárlóit. Egy csokorba gyűjtik a helyi kistermelők legjavát, a polcokon pedig a piros almás logóval ellátott termékek egyértelműen jelzik a vevők felé, hogy az ilyen áru megvásárlásával nem csak jó minőségű élelmiszerhez jutnak, de közvetlenül is támogatják a hazai kistermelőket és munkahelyek teremtéséhez járulnak hozzá. 

A SPAR 2022 őszéig hat regionális központot alakít ki az országban Nyíregyházán, Pécsett, Győrben, Székesfehérváron, Zalaegerszegen és Hódmezővásárhelyen. Ezek egyfajta logisztikai központként juttatják majd el az almás védjeggyel ellátott hazai termékeket a térségükben lévő SPAR áruházak polcaira, hangsúlyt fektetve a környezetvédelmi szempontokra, vagyis arra, hogy a szállítási költségek a lehető legkisebbek legyenek. 

Most olyan kistermelőket, vállalkozásokat keres a SPAR, akik termékeikkel értéket képviselnek, „helyi hősökként” a közösségük elismert tagjai és termelésük helyszíne a nyíregyházi régióközpont 50 kilométeres sugarú körzetében található. A vállalat számára eddig is elsődleges cél volt a magyarországi termelők és vállalkozások támogatása, a forgalmazott élelmiszeráruk több mint 90 százaléka már most is hazai forrásból származik. Az 1,7 milliárd forint értékű „Régiók Kincsei” program pedig tovább növeli a magyar kistermelő beszállítók értékesítési lehetőségeit. 

A SPAR számára fontos szempont, hogy miközben a tervek szerint 2022-re legalább száz kistermelő válik beszállítói partnerré, egyúttal bővül az árukínálat is. A helyi lakosok által ismert gazdák „piros almás” termékei tovább színesítik a vásárlói élményt és még közvetlenebbé teszik az áruházak és a fogyasztók kapcsolatát.

A „Régiók Kincsei” programba a következő online felületen lehet jelentkezni: https://beszport.spar.hu/hu/regiok-kincsei 

PRSparbeszállító

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés