Hirdetés

Változik a forgalmi rend a Színház utcában

szabolcsihir.hu

2022.05.12. 13:22

Változik a forgalmi rend a Színház utcában
(Fotó: google)

Ne megszokásból közlekedjenek Nyíregyházán!

Hirdetés

Hirdetés

Folyamatban van a Színház utca csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése. Az első ütemben, a Toldi utca – Malom köz közötti útszakasz kivitelezése során elkészül az utca tengelyvonalában a csapadékvíz-csatorna, valamint a párhuzamosan haladó gázvezeték cseréje.

A most megkezdett munkafázis átmeneti forgalmirend-változást tesz szükségessé a Malom köz és Szabolcs utca közötti, valamint a Toldi utca és Malom köz közötti szakaszon.

A kivitelező tájékoztatása szerint a Malom köz és a Szabolcs utca közötti szakaszon is megkezdődött a csapadékcsatorna építése, zsákutca tábla jelzi a munkavégzést, és kizárólag a célforgalom tudja megközelíteni az ingatlanokat. A Malom utca felől a Malom közbe hajtva szintén zsákutca tábla jelzi, a tovább közlekedés nem lehetséges. A Toldi utca felől a Színház utca felé zsákutca tábla és úton folyó munka tábla jelzi a munkavégzést, a Szabolcs utca felől kizárólag célforgalommal lehet behajtani. A Malom köz és Szabolcs utca közötti forgalomkorlátozás, valamint a Toldi utca és Malom köz közötti szakaszon az átmeneti forgalmirend-változás várhatóan július közepéig marad érvényben.  

A munkálatok ideje alatt kérik az ott lakók és az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését.
Nyíregyházaforgalomkorlátozásforgalmi rend változás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés