Hirdetés

Útlezárások Nyíregyházán

Szabolcsihír

2022.06.30. 11:26

Útlezárások Nyíregyházán
Fotó: Szabolcsihír

Még a célforgalom is szünetel néhány órára.

Hirdetés

Hirdetés

Aszfaltozás miatt június 30-án lezárják a nyíregyházi Szent István utcán a gyalogos járda és kerékpárutat - közölte a városházi sajtószolgálat.

Július 1-én (pénteken) a Szent István utcán kopóréteg aszfaltozás lesz. A Szent István utcai kopóréteg aszfaltozását követően néhány órára a célforgalom sem tud behajtani, ezért kérik a lakosság megértését.

Július 4-én (hétfőn) ugyancsak kopóréteg aszfaltozás lesz a Szarvas utca Kereszt utca és Arany János utca közötti szakaszán. Ezen a napon a kivitelezési munkák ideje alatt az Arany János utcai körforgalomnál – a menetrendszerűen közlekedő autóbuszok kivételével – nem lehet behajtani a Szarvas utcára. A forgalmat jelzőőr irányítja. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a Kiss Ernő utcáról és a Csipke köz felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára. A Szarvas utca Kereszt utca és Arany János utca közötti szakaszán ezen időszakban a páros oldalon a parkolás tilos lesz.

Kérik a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.

 

Köszönettel és üdvözlettel:

Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés