Hirdetés

Hirdetés

Senki nem akar Nyíregyházán sportcsarnokot építeni

Szabolcsihír/Közbeszerzési Értesítő

2022.07.08. 12:33

Senki nem akar Nyíregyházán sportcsarnokot építeni
A kép illusztráció

A Bencs és a Zrínyi viszont szeretné, ha megépülne.

Hirdetés

Sportcsarnok építésére írt ki közbeszerzést a Nyíregyházi SZC Bencs László Szakképző Iskola és a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium AJTP Kollégiuma.

A tervezett új épület bruttó alapterülete 1710 négyzetméter, a sportcsarnok küzdőterének nettó alapterülete 1124 négyzetméter.

A csarnokot Nyíregyházán, a Tiszavasvári út 12. szám alatti telken szeretnék felépíttetni, ahol a Nyíregyházi SZC Bencs László Szakképző Iskola és a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium AJTP Kollégiuma is található.

Az ingatlan észak-déli fekvésű, viszonylag sík, jelentős terepalakítást nem igényel. A tervezési területen található egy vízelvezető árok, melynek nyomvonalát az építkezés során módosítani szükséges az új épület elhelyezése miatt - írták.
Részletesen taglalták a kiírásban a tervet: az épületbe belépve egy fogadótér található, amely helyet ad a recepciónak. Innen közvetlenül megközelíthető maga a munkacsarnok, vagy a kiszolgáló blokk közlekedője, ahonnan különböző helyiségek nyílnak: mosdók, tárolók, edzői öltözők, gépészeti és elektromos helyiségek, elsősegélynyújtó helyiség, tornaszer tároló helyiség, ami közvetlen kapcsolatban áll a csarnoktérrel és az udvarról is megközelíthető, továbbá egy közösségi terem, mely egybenyitható a fogadótérrel és közvetlen kapcsolata van a munkacsarnokkal is.

Emeletes

A fogadótérből juthatunk fel az emeleti szintekre. Az első emeleten női és férfi öltözők, vizesblokkok, irodák találhatók, valamint egy rekreációs szoba, amit a tornászok hosszabb edzés közben pihenésre használhatnak. A 2. emeleten található az aerobik terem, egy kisebb öltöző és vizesblokk.
Az épület északi oldalán egy új útcsatlakozást hozunk létre, ahol kialakítunk 12 parkolóhelyet. Ebből 3 db parkoló elektromos töltőállomással rendelkezik, 2 db pedig mozgássérült parkoló. További 32 parkolóhelyet alakítunk ki a telek meglévő parkolózónájában, ebből 13 db parkolót az útcsatlakozás kiépítése miatt megszüntetendők pótlására.
Az épület tartószerkezeti rendszere előregyártott vasbeton.

Szerződést azonban senkivel nem kötöttek a kivitelezésre, ugyanis egyetlen ajánlat nem érkezett a megvalósításra - olvasható a Közbeszerzési Értesítő július 8-i számában.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés