Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jól halad a Luther utca felújítása

| 2022. 11. 08. | 09:24:00
Még érvényes a forgalomkorlátozás a nyíregyházi utcán.
Jól halad a Luther utca felújítása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kivitelező tájékoztatása szerint befejeződött a burkolatfelújítás a Debreceni út Hatzel tér és Kígyó utca közötti szakaszán.

Továbbra is a tervezett ütemben halad a Luther utca felújítása.

A jelenlegi munkafázisban a térkőburkolatot állítják helyre a Kossuth tér – Luther köz közötti szakasz mindkét oldalán. Folyamatban van a zöldfelületek rendezése, és az öntvényszerelvények szintbe helyezése.
A Luther téri jobb oldali (iskola melletti) buszmegállóhelyet előreláthatólag november 11-től, a Luther téri bal oldali buszmegállóhelyet pedig november 15-től ismételten használhatják a menetrendszerű járatok, és az utazóközönség.

Az aszfalt kopóréteg beépítése a Luther utca Kossuth tér – Luther köz közötti szakaszán, várhatóan csütörtöktől (november 10.) elkezdődik.

Ezen a szakaszon munkaidőben továbbra is félpályás lezárásra, jelzőőrös irányításra kell számítani az arra közlekedőknek.

Fontos információ, hogy a Luther utca elején és az iskolánál található gyalogátkelőhely jelzőlámpái, továbbá a Luther utca – Zrínyi Ilona utca csomópontban működő forgalomirányító jelzőlámpa „sárga villogó módban" üzemel.

Kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők fokozott figyelmét és körültekintését, hiszen munkaidőben időszakosan jelzőőrök irányítják a forgalmat, munkaidőn kívül pedig a kihelyezett jelzőtáblák az irányadóak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés