Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Útszűkület és sebességkorlátozás a Kerék utcán

| 2022. 11. 16. | 10:42:00
Csomópontfejlesztés miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Nyíregyháza több pontján is.
Útszűkület és sebességkorlátozás a Kerék utcán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 15-én elkezdődött a Tiszavasvári út – Derkovits utca csomópontjának fejlesztése. A kivitelező tájékoztatása szerint a munkálatok első fázisában a felüljáró támfal megerősítésén dolgoznak. Jelenleg a Kerék utcán út melletti munkavégzés zajlik, ezért útszűkület táblát és villogó terelőelemeket helyeztek ki, valamint 40 km/órás sebességkorlátozás lépett érvénybe – tudatta az önkormányzat közleményében.

Kiemelték, a Tiszavasvári úti felüljárón a Derkovits utca felől a belváros irányába vezető külső sávot 100 méter hosszan lezárták, amit villogó terelőtáblákkal jeleztek. A belső sávban 30 km/órás sebességkorlátozás lépett érvénybe.

A beruházás keretében a Derkovits és Csalitos utcai csomópontokban 2x2 két forgalmi sáv, valamint a város felől önálló balra kanyarodó sáv kiépítése, és jelzőlámpás forgalomirányítás kialakítása valósul meg. A projekt célja a Tiszavasvári út – Derkovits utca csomópont keresztmetszetének bővítésével az áteresztő kapacitás növelésével, és a csomópont környezetének átépítésével a közlekedésbiztonság javítása, a Kertváros jobb közúti kiszolgálása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés