Hirdetés

Hirdetés

Tömegverekedés egy nyíregyházi diszkó előtt

24.hu

2023.03.05. 14:33

Tömegverekedés egy nyíregyházi diszkó előtt

Több embert is agyba-főbe vertek.

Hirdetés

Hatalmas verekedés tört ki az egyik nyíregyházi szórakozóhely előttTöbb videó is terjed az interneten arról, hogy brutális verekedés történt Nyíregyháza egyik szórakozóhelye előtt - írja a 24.hu.

A verekedésről készült videó a Youtube-ra is felkerült.

A felvételen látszik, hogy 4-5 fekete ruhás biztonsági őr 2-3 embert ütlegel a szórakozóhely előtt. Az egyiket, miután térdre rogyott, fejbe is rúgták. A felvételen hallható, hogy többen kérik őket, ne balhézzanak, egy idősebb férfi pedig könyörökg, hogy ne bántsák a „gyerekeket”.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az RTL Híradójával azt közölte, hogy a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt nyomoz. A szóban forgó fegyver egy boxer, amit a verekedés helyszínén találtak. Azt egyelőre nem tudni, hogy kié.

Blikk pedig arról ír, hogy négy gyanúsítottat, köztük két biztonsági őrt őrizetbe is vettek.

Az RTL Híradó szerint a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba. Úgy tudni, hogy mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók. Az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.  A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, az édesapa eközben védeni próbálta fiait, őt is megverték. A mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba a verekedés résztvevői közül néhányat.

Nyíregyházatömegverekedés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés