Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszalökön 55 éve ballagók terveit is átírta a világjárvány

Megsárgult fotókkal emlékeznek az együtt töltött időkre.
A Tiszalökön 55 éve ballagók terveit is átírta a világjárvány
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miközben végzős diákok ezrei életük első nagy megmérettetésére készülnek, évekkel, évtizedekkel korábban érettségizettek hetekkel ezelőtt még azt tervezgették, a családi fotólbumból mely képeket vigyék magukkal a 20-30-40-50 éves találkozóra.

Így voltak ezzel a tiszalöki Teleki Blanka Gimnázium és Szakközépiskola 1965-ben elballagott öregdiákjai is.

A Miskolcon élő Petróné Béres Irén osztályuk május 24-i találkozóját szervezte, amikor a volt diáktársak számításait keresztbe húzta a világjárvány. A 55. évforduló alkalmából a személyes találkozó így elmarad, az összejövetelt virtuálisan tartják meg. A lapunkhoz eljuttattak néhány régi, megsárgult, mai technika ismeretében talán kicsit rosszabb minőségű, de annál becsesebb emlékeket őrző fényképekkel szeretnék ebben a szokatlan, drámai helyzetben megtartani a virtuális találkozót. 

"A tiszalöki Teleki Blanka Gimnázium és Szakközépiskola 1965-ben érettségizett A  osztálya  2020 május 24-re tervezett, 55 éves találkozója elmarad - írta szerkesztőségünknek. Ezért néhány fénykép segítségével idézzük fel az együtt töltött diákévek, találkozók örömteli pillanatait abban a reményben, hogy hamarosan  személyesen is találkozhatunk" - írta a hajdani telekis diák.

Kapcsolódó hírek
Hirdetés
Hirdetés