Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

Budapesten fogták el a körözött győrteleki párt

| 2023. 05. 26 | 12:08:00
A 31 éves férfi ellen tizenegy elfogatóparancs volt érvényben. +Videó
Budapesten fogták el a körözött győrteleki párt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói együttműködve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya munkatársaival összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapesten, a VIII. kerületben elfogták V. R. 31 éves győrteleki lakost május 25-én.

A férfi ellen összesen tizenegy elfogatóparancs volt érvényben.

Több bíróság is körözte, mert nem kezdte meg önként a kényszerítés, testi sértés, járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetéseinek letöltését. Többszörösen körözték a férfit ezeken túl azért is, mert a részére kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a bíróság elzárásra változtatta, de folyamatban lévő büntetőlejárásokban is szükségessé vált a felkutatása, tartózkodási helyének megállapítása.

A rendőrök budapesti tartózkodási helyükön elfogták a férfi élettárását is, F. D. 22 éves győrteleki lakost.

A nő ellen egy elfogatóparancs volt érvényben, amit a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelt el azért, mert a szabálysértési eljárásban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta.

Hirdetés
Hirdetés