Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

Kerítésnek rohant újévkor Szakolyban – részeg volt

| 2020. 05. 14 | 11:40:00
Lezárult a nyomozás a helyi fiatalember ellen.
Kerítésnek rohant újévkor Szakolyban – részeg volt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrse járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. J. 25 éves szakolyi lakos ellen.

A férfi január 1-jén személygépkocsival közlekedett Szakoly belterületén, amikor nekiütközött egy családi ház kerítésének, majd a gépjárművet hátrahagyva a helyszínt utasával együtt gyalogosan elhagyták. A rendőrök a két személyt a baleset közelében igazoltatták, és az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit vezető férfi vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett. A továbbiakban a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

A beszerzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a férfi szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol-koncentráció volt.

A rendőrök a férfit február 6-án a rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Ellene engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt külön eljárást folytattak le.

Kapcsolódó hírek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés