Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összeszurkálta édesanyja élettársát Szabolcsban

| 2023. 09. 13. | 15:03:00
Sz.Z.-t letartóztatták.
Összeszurkálta édesanyja élettársát Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója szeptember 13-án elrendelte Sz.Z. gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra.

A megalapozott gyanú szerint Sz.Z. szeptember 10-én ittas állapotban megjelent édesanyja Szabolcs vármegyei házánál, ahol az asszony élettársával italozni kezdett. Ennek során a két férfi között vita alakult ki, ami miatt Sz.Z. hazament, magához vett egy konyhakést, majd visszament édesanyja házába.

Édesanyja élettársa ekkor az ágyon hanyatt fekve pihent, mely során a gyanúsított a mellkasát, nyakát és combját is megszúrta a nála lévő késsel, valamint az orrát megvágta. Az asszony mikor észlelte a történteket, értesítette a mentőket.

Ezt követően a gyanúsított a helyszínről elmenekült. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nyomozás kezdeti szakban van. Bár a gyanúsított büntetlen előéletű, több büntetőeljárás is van vele szemben folyamatban és fenti cselekménye alapján egy kiemelten súlyos – akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja az ügyészség. Erre tekintettel fennál a veszélye annak, hogy szabadlábra helyezése esetén a hatóságok elől elszökne, vagy elrejtőzne, ezért elrendelte a letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés