Helyben járó
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés
Hirdetés

Összművészeti seregszemlére csábítják a nyíregyháziakat

| 2023. 07. 10 | 16:50:00
Remek előadások várhatók a VIDOR Fesztiválon.
Összművészeti seregszemlére csábítják a nyíregyháziakat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Huszonnégy produkció lesz látható az augusztus 25-től szeptember 5-ig tartó VIDOR Fesztivál színházi kínálatában, a jegyek értékesítését szerdán kezdi meg a szervező Móricz Zsigmond Színház – közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel.

A kilenc napig tartó összművészeti seregszemle színházi része a Karinthy Színház Nagymester című darabjával kezdődik, de Nyíregyházára látogat Az apa című előadással a Vígszínház is, míg a Játékszín a Teltház című komédiáját hozza el a nyírségi megyeszékhely színházkedvelőinek.

A versenyprogramban a Csiky Gergely Színház az Oscar, a Miskolci Nemzeti Színház A miniszter félrelép, a Szolnoki Szigligeti Színház A fösvény, az Orlai Produkciós Iroda a Mezítláb a parkban, míg a debreceni Csokonai Színház a Balfácánt vacsorára című előadásokat viszik színre. A Krúdy Kamarában a FÉM Arts & Café a Dzson Meklén című vagyok produkciót, a Békéscsabai Jókai Színház a Tóték, a TÁP Színház a Szarvasnak gyermeke, a Centrál Színháza Shirley Valentine, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház a Loft, a Nézőművészeti Kft. a Leenane szépe, az Art-Színtér a Három magas nő, az Orlai Produkciós Iroda a Jaj, nagyi, míg a 6 Szín Társulat a Meg sem kínáltak a című vidám darabokat mutatják be.

A Szindbádban talál otthonra a Neptun Brigád A pacal ideje című zenés gasztro vígjátéka.

A Timpex Arénában idén a Rómeó és Júliával, valamint a Herkules családi előadással várják a Nemzeti Lovas Színház előadásaira a szórakozni vágyókat. A Rózsakert Szabadtéri Színpad négy előadással várja a közönséget: a Játékszín Aranylakodalom című vígjátéka mellett az Orlai Produkciós Iroda a Kalamazoo, a Győri Nemzeti Színház a Hőstenor, míg a Veres1 Színház művészei a Hőguta című előadást mutatják be. A színművészek közül például Bodrogi Gyulát, Kern Andrást, Hernádi Juditot, Molnár Piroskát, Mucsi Zoltánt, Hegyi Barbarát láthatja színpadon a közönség.

A tikettek értékesítése a színház VIP-bérletesek számára szerdán, az érvényes színházbérlettel rendelkezőknek pedig csütörtökön kezdődik, péntektől pedig bárki megvásárolhatja a színházjegyeket a VIDOR Fesztivál színházi előadásaira.

Kapcsolódó hírek
Nincs nyíregyházi vagy szabolcsi gimnázium az ország legjobbjai közt
Nincs nyíregyházi vagy szabolcsi gimnázium az ország legjobbjai közt
A listát az iskolák eredményessége alapján készítették el.
Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán
Folytatódik a LED-csereprogram Nyíregyházán
Azok jelentkezhetnek, akik az első körben nem éltek a lehetőséggel.
Karambol Nyíregyháza közelében
Karambol Nyíregyháza közelében
Tűzoltók, mentők a helyszínen.
Fénybe öltözik Nyíregyháza
Fénybe öltözik Nyíregyháza
Elkezdődik a karácsony előtti várakozás időszaka.
Hirdetés
Hirdetés