Hirdetés

Honosítással erősít a magyar válogatott

jegkorongblog.hu, Cívishír

2017.04.09. 14:35

Honosítással erősít a magyar válogatott
Keegan Dansereau (Fotó: Magyar Jégkorong Szövetség)

Úgy tudjuk, a debreceniek is csábítják.

Hirdetés

Keegan Dansereau végzett a kanadai táblázat élén a MOL Liga 2016/2017-es idényében. A kanadai játékos az alapszakaszban 39 mérkőzésen lépett pályára, 34 gólt szerzett, 37 gólpasszt adott, a rájátszásban pedig 7 találkozón 10  pontot (7 gól, 3 assziszt) hozott össze.

Ebből is látható, a játéka nagyon értékes, nem véletlen, hogy több MOL ligás csapat mellett EBEL-es és DEL-es kluboktól is kapott ajánlatot. Hogy hol folytatja, azt még nem tudni. Mi úgy értesültünk, Jason Morgan, a Debreceni HK eszője szívesen látná honfitársát a csapatában, és a hajdúsági klub ajánlatot tett neki.

Egyelőre csak az biztos, hogy a válogatottak közül a magyart fogja erősíteni a jövőben. A jegkorongblog.hu úgy értesült, jól állnak a papírmunkák, a jövő héten leteheti az állampolgársági esküt, és meglesz a magyar útlevele is.

Az érintett megerősítette ezt, pénteken így nyilatkozott a mérkőzést követően az M4 Sporton:

“A világ egyik legjobb csapata ellen játszottunk, remek tapasztalat és nagy megtiszteltetés, hogy ilyen meccsen viselhettem először a magyar válogatott mezét. Igyekeztem betartani az edzői utasításokat, de ez már a hét végi edzőmeccseken is így volt, maximálisan koncentráltam. A papírjaim ügyében, ha minden igaz, szerdán lesznek komoly fejlemények.”

jégkoronghoki

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés