Hirdetés

Ez a polgármester a legjobb arc a világon!

jegkorongblog.hu

2017.06.08. 11:50

Ez a polgármester a legjobb arc a világon!
Megan Barry

Szerinte a város csapatának szurkolni polgári kötelezettség.

Hirdetés

Javában zajlik az Stanley Kupa, az amerikai profi hokiliga, az NHL nagydöntője. Ebben a Pittsburgh Pinguins a címvédésre tör, a Nashville Predators pedig története során először hódítaná el a becses serleget. Legutóbb Nashville-ben csapat össze a felek, ahol a hazaiak parádés győzelmet aratva (4-1) egyenlítettek az egyik fél négy győzelméig tartó párharcban (2-2).

Az egész Nashville a Stanley-kupa lázában ég, és a country zene városában hosszasan ünnepelték az utcán a fényes győzelmet a szurkolók.

Megan Barry demokrata párti polgármester asszony a Twitteren tett közzé egy hivatalos dokumentumot, hogy azt mindenki töltse ki, és vigye be a főnökéhez, ha másnap a meccs miatt elkésne a munkahelyéről. 

_________________ pusztán polgári kötelezettségeinek tett eleget, amikor múlt éjjel sokáig fent maradt, hogy megnézze, hogyan győzi le a Nashville Predators a Pittsburgh Penguinst a Stanley Kupa döntőjében. Őszintén szólva nagyon csalódott lennék, ha ön nem ugyanezt tette volna. Szóval, ha az ön keményen dolgozó munkavállalója ma egy kicsit késve érkezett a munkahelyére, remélem, könyörületes lesz vele, és nem küldi a büntetőpadra.

Hajrá, Preds!
Megan Barry, polgármester

 

jégkorongNHL

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés