Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhunyt Zentai Levente

| 2016. 12. 20. | 14:34:00
Az első NBI-es nyíregyházi kosárcsapat büszkesége volt.
Elhunyt Zentai Levente
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét elment egy remek kosaras. A Nyíregyházi Sportcentrumtól kaptuk a hírt, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az U16-os válogatott technikai vezetője. Kedden reggel holtan találták bukaresti hotelszobájában.

A magyar fiú U16-os kosárlabda válogatott technikai vezetőjeként Romániában, Bukarestben tartózkodott Zentai Levente, a Váradi Attila által irányított nemzeti csapat a Balkanic Next Star Cup elnevezésű tornán vesz részt.

A BB1.hu úgy tudja, Zentai Levente hétfőn este még részt vett a csapattal a közös vacsorán, azok után, hogy fiaink legyőzték Bulgáriát, a keddi reggelire azonban már nem érkezett meg, a szobájában találtak rá holtan. Az orvosok megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már hiába. Halálát az első hírek szerint szívmegállás okozhatta.

A hírről már a román média is beszámolt, kiemelve, semmi előjele nem volt a történteknek, Zentai a hétfői győzelemről este még beszámolt a közösségi oldalán.

Az élete volt a kosárlabda. A nyíregyházi kosárlabda szakosztály főtitkára volt, évek óta ő intézte a játékosok igazolását. A Nyíregyházi Sportcentrum megbízott szakágvezetője volt. Zentai Levente 51 éves volt.

Zentai Levente is tagja volt Nyíregyháza híres, első NBI-es kosárlabacsapatának. Fél éven belül ő a harmadik, aki ebből a csapatból távozik: nyáron váratlanul elhunyt Gergely Tamás, majd néhány napja autóbalesetben Páll István. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés