Hirdetés

Húsvét vasárnap: tojás helyett kosárlabda

99.4 Sunshine FM

2017.04.11. 15:43

Húsvét vasárnap: tojás helyett kosárlabda

Még a helyszínen is lehet regisztrálni.

Hirdetés

Még a helyszínen, húsvét vasárnap is lehet jelentkezni a Batyus B33 kosárlabda emléktornára, melyet a nemrég elhunyt két egykori nyíregyházi kosaras, Páll István és Zentai Levente emlékére szervez a Megyei Kosárlabda Szövetség, a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola tornacsarnokában.

Április 16-án, Húsvét vasárnap 9 órától várják a jelentkezéseket és 10 órától kezdődnek a mérkőzések, melyek a B33 szabályai alapján, három korosztályban zajlanak. Előzetes jelentkezésekre is van lehetőség az info@sunshinefm.hu vagy a Megyei Kosárlabda Szövetség e-mail címén tehetnek meg az érdeklődők. A nevezési díjakból befolyó összeget a szövetség a két egykori kosaras családjának ajánlja fel. Mivel ez a nap Húsvét vasárnap, kérnek mindenkit, hogy üdítőt, ásványvizet, pogácsát, süteményt kis batyuban hozzanak magukkal a résztvevők, ezzel is ünnepivé tehetik az emléktornát.

Ám nemcsak csapatok jelentkezhetnek a tornára, hanem egyénileg is lehet regisztrálni kortól és nemtől függetlenül - írja a 99,4 Sunshine FM.

Hirdetés

Hozzászólás

Ajánljuk még

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés