Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbképzést indítanak edzőknek

| 2017. 07. 05. | 18:03:00
Kreditpontokért megéri.
Továbbképzést indítanak edzőknek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Július 15-16-án a Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. közös szervezésében az MKOSZ által akkreditált kosárlabda edzőtovábbképzésnek ad otthont a Continental Aréna, Nyíregyházán.

A nyíregyházi helyszínnel többek között  a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében dolgozó edzőknek is szeretnének kedvezni, hiszen eddig a legközelebb Szolnokon lehetett megszerezni az akkreditációs pontokat.

Sitku Ernő, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: további céljuk, hogy minél több testnevelő tanárt, edzőt támogatni tudjanak abban, hogy csapatokat szervezzen a saját iskolájában vagy a településén, ehhez pedig szeretnének minél több segítséget megadni az érdeklődők számára.

A két nap alatt többek között szó lesz a Nyíregyházi Sportcentrum felépítéséről, CSVP szakmai beszámolókról, ezen kívül a mozgásminták és a stabilizáció fejlesztéséről, pick&roll felépítéséről vagy például az erőfejlesztésről a korosztályos válogatottaknál Pethő Ákos, Jakab Máté, Gaál Attila, Sitku Ernő, Tarnóczy Zalán és Farkasinszki Gábor előadásában.  

Aki további információra kíváncsi, Sitku Ernőt, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetőjét keresse a következő telefonszámon: 0630/402-38-63, vagy írjon az elsport@nyiregyhazisc.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés