Hirdetés

Lángolt a mosógép meg a szoba

Nyíregyházán gázszivárgás is volt

Katasztrófavédelem

2016.07.16. 14:23

Tegnap sem pihentek a tűzoltók - pénteki eseményösszefoglaló.

Hirdetés

Hirdetés

Egy családi ház fürdőszobájában a mosógép égett péntek délelőtt Nyírbátorban, a Császár Péter utcában. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakóház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek péntek délután Tiszavasváriban, az Attila utcában. A város önkormányzati tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják. Személyi sérülés nem történt.

Lakóház udvarán száz négyzetméteren a száraz aljnövényzet, egy hatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete és a szobákban lévő berendezési tárgyak égtek pénteken este Nyíregyházán, a Keselyű dűlőben. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát itt is vizsgálják.

Mezőgazdasági gép munkavégzés közben sértett meg egy lakossági gázvezetéket péntek délután Nyíregyházán, a Csongor utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült vezetéket elszorították, a gázszivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés