Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leégett egy melléképület Kistelekiszőlőben

| 2016. 07. 14. | 10:10:00
A szárazságban könnyen lángra kap a száraz fű.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Százötven négyzetméteren égett a száraz fű szerdán Nyíregyházán, a Debreceni úton. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tiszabercelen, az esti órákban gyulladt ki az aljnövényzet a Petőfi utcában, míg Tiszavasvári és Tiszadob között a csatornaparton adott hasonló feladat munkát a tűzoltóknak. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatott Dóka Imre tű. főhadnagy, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Lehasadt faágak eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét szerdán Kisvárdán, a Serház utcában, valamint Buj és Ibrány közötti útszakaszon több helyen is, ahol a gyalogos és a közúti forgalmat is akadályozták a leszakadt ágak. Az esti órákban, Nyíregyházán, a Szent István utcán, a kórház területén egy nagyméretű fa ága egy melléképületre szakadt, a benne tárolt gázpalackok nem sérültek meg, valamint a leszakadt ág akadályozta a szabad beteg utat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Egy tizenhat négyzetméteres melléképület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében és a benne tárolt berendezési tárgyak szerda délután Nyíregyházán, a Fillér utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát és körülményeit vizsgálják.


 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés