Hirdetés

Négyen égtek halálra hétfő reggelre

MTI

2016.07.04. 08:02

Négyen égtek halálra hétfő reggelre
A kép illusztráció

Több helyen is tűz tombolt.

Hirdetés

Hirdetés

Több helyen is tűz tombolt hétfőn hajnalban és reggel: Törökszentmiklóson egy családi ház égett le, a fővárosban egy idősek otthonában csaptak fel a lángok, és egy BKV-s busz is kiégett.

Négyen meghaltak

Egy családi ház gyulladt ki hétfőre virradóra Törökszentmiklóson. A tűzoltók négy holttestet találtak az épület romjai között - közölte a katasztrófavédelem. A családi ház teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. Az épületből egy sérült embert a tűzoltás megkezdésekor kihoztak, őt a mentők kórházba vitték. A három környező épületből összesen tizenegy embert menekítettek ki biztonsági okokból a hatóságok.

60 idős lakó volt veszélyben

A X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában egy helyiség gyulladt ki hétfő reggel. Senki sem sérült meg, de a tűz miatt az egész épület füsttel telítődött. A tüzet eloltották, 60 lakót az épület füstmentes részébe kísértek át. Egy embert füstmérgezés gyanúja miatt vizsgálnak.

Busz is kigyulladt

Teljes terjedelmében égett egy BKV-busz is a fővárosban, a II. kerületi Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésében hétfő reggel. A tüzet eloltották, a buszon nem voltak utasok, amikor kigyulladt, senki sem sérült meg.

 

tűzbusz

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés