Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pincéket öntött el az eső

| 2016. 07. 18. | 09:24:00
A vasárnap esti vihar ezúttal Sóstót és Sóstóhegyet nem kímélte.
Pincéket öntött el az eső
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vasárnap este átvonuló vihar miatt elsősorban elöntött pincékhez, garázsokhoz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


A legtöbb segélyhívás Nyíregyházáról, Sóstóhegyről és Sóstóról érkezett, ahol lakóházak pincéjét és garázsát öntötte el a hirtelen lehullott, nagy mennyiségű csapadék. Így a Fürdő utcában, a Fürdő-közben, a Fejedelem és az Álmos utcákban vízeltávolításhoz kérték a tűzoltók segítségét, ezeken a helyeken, 50-70 centiméteren állt az épületekben az esővíz. De a szabolcsi megyeszékhelyen a Csalogány közben és Nyírpazonyban is, a Kabalási út egyik ingatlanában hasonló feladat adott munkát a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak.
Tiszalökön, az Aranypatak utcában egy épület tetejét bontotta meg a viharos szél, Székelyben pedig az Ilyés Gyula utcában egy lakóház kéménye dőlt le és beszakította az épület tetőhéjazatát és födémszerkezetét. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók távolították el a sérült épületrészeket, majd az önkormányzat által biztosított anyaggal a sérült tetőrészt befedték. Személyi sérülés nem történt, az ott élők a tető kijavításáig rokonokhoz költöztek.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés