Hirdetés

Még mindig keresik a Tiszában elmerült, két fiút

Benknél fürdőztek a folyóban

2016.08.01. 07:34

Még mindig keresik a Tiszában elmerült, két fiút

A szárazságban több tűzesethez is riasztották a megyei tűzoltókat.

Hirdetés

Hirdetés

Vasárnap estig keresték, de egyelőre nem találják azt a két gyermeket, akit a Tisza sodort el vasárnap délután Benknél. Keresésükben a záhonyi hivatásos tűzoltók mellett a Nyír Mentőcsoport, a Csengeri Járási mentőcsoport és a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület, valamint a Legott mentőcsoport tagjai is részt vettek tegnap - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tű. főhadnagy, a katasztrófavédelmi igazgatóság megyei szóvivője

Teljes terjedelmében égett egy transzformátorház vasárnap délelőtt Kemecsén, a József Attila utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. Az áramtalanítást követően a felhevült vasszerkezetet visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, az átmeneti üzemzavar egy telephelyet érintett.

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották vasárnap a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Harminc hektár területen égett a száraz aljnövényzet Buj határában, a Petőfi utca végén. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kékcse külterületén, tíz négyzetméteren a lángra kapott száraz fű, Újfehértó határában pedig a két hektáron foltokban meggyulladt tarló oltása adott munkát a tűzoltóknak.

Az útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Székely és Demecser között. A balesetben ketten sérültek meg. A demecseri önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a gépkocsit kerekeire visszaállították. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés