Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mindig sok az avartűz

| 2016. 08. 09. | 09:53:00
A hőségben könnyen lángra lobban a száraz aljnövényzet!
Még mindig sok az avartűz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében -közölte Dóka Imre, ai katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Három hektáron, foltokban égett a nádas és a száraz aljnövényzet Beszterec és Tiszatelek között, ide az ibrányi önkormányzati tűzoltókat riasztották. Nagykálló és Napkor között száz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű, itt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését, míg Nyírmihálydiban, pedig a Hajnal utca mögötti területen kellett beavatkozniuk hasonló eseménynél a szakolyi önkormányzati tűzoltóknak.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere hétfőn délután Demecserben, a Kodály Zoltán utcában. A tüzet a jármű vezetőjének sikerült eloltania, a helyi önkéntes tűzoltók a felhevült motorteret visszahűtötték.

Kiégett, lakhatatlanná vált egy szoba

Berendezési tárgyak égtek egy lakóház szobájában hétfő délután Nyíregyházán, a Viola utcában. Az ott lakóknak sikerült egy PB gázpalackot időben kihozniuk az épületből. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók rokonokhoz költöztek.

Vízelvezető csatornába hajtott egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Kemecse határában, a Babibicztanyánál. A jármű vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit csörlő segítségével húzták ki a vízből és vontatták fel a meredek partoldalon.

Két kocsiban egy sérült

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Nyíregyházán, a Géza és az Ibolya utcák kereszteződésében. A baleset következtében az egyik gépjármű az oldalára borult. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a felborult gépkocsit kerekeire visszaállították. A balesetben egy ember sérült meg.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés