Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fa dőlt az útra Érpataknál

| 2016. 09. 13. | 09:38:00
A tűzoltók már elhárították az akadályt.
Fa dőlt az útra Érpataknál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hatméter magas száraz akácfa borult az úttestre kedden hajnalban Érpatak és Nagykálló között. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt - közölte Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Hétfőn két említésre méltó esemény történt a megyében: egy középfeszültségű elosztószekrényben a biztosítéktábla és elektromos vezetékek égtek hétfő délelőtt Nyírkarászon, a Jókai utca egyik telephelyén. A baktalórántházi hivatásos tűzoltóknak sikerült gyorsan eloltaniuk a lángokat, majd értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Páraelszívó gyulladt ki hétfőn éjszaka Milotán, a Kossuth utca egyik lakóházának konyhájában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az izzást, parázslást megszüntették, az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.





Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Tel.: 42/594-603

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés