Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két balesetben három sérült

| 2016. 09. 19. | 10:59:00
A tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.
Két balesetben három sérült
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba sodródott és fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután a 471-es számú főúton a hodászi elágazás és Nyírcsászári között. A jármű vezetője könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították - Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Egy személygépkocsi buszmegállónak, majd fának csapódott vasárnap délután Nyíregyházán, a Butykai úton. A járműben utazók közül ketten sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kommunális hulladék égett egy hat köbméteres szemetes konténerben vasárnap délelőtt Tiszavasváriban, a Víg utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt ki és okozott riadalmat vasárnap délután Nyíregyházán, a Ferenc körúti egyik tízemeletes lakóház hatodik emeleti konyhájában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a tűzhelyen lévő ételt eloltották, majd a füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés