Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem volt áram 18 lakásban Nyíregyházán!

| 2016. 09. 10. | 13:23:00
Több balesethez riasztották a tűzoltókat pénteken.
Nem volt áram 18 lakásban Nyíregyházán!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több balesethez is riasztották a tűzoltókat pénteken - tudta meg Dóka Imre tű. főhadnagytól, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől a Szabolcsihír

Lesodródott az úttestről, majd árokba hajtott egy személygépkocsi péntek este Petneházán, a Kossuth Lajos utcában (képünkön). A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

Arokba hajtott egy személygépkocsi péntek délután Ófehértónál, az M3-as autópálya lehajtójánál. A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Három személygépkocsi ütközött össze péntek délután Kisvárdán, a Dózsa György utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, ahol a jármű áramtalanítása mellett a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szintén három személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Kiss Ernő és az Árpád utcák kereszteződésében. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik jármű egy elektromos szekrényt megrongált, így átmenetileg egy 18 lakásos társasház maradt áram nélkül. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés