Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor nem akar multikulti Magyarországot

| 2016. 09. 22. | 11:21:00
A miniszterelnök nem akarja, hogy a szomszéd házakban megjelenjenek a migráns családok.
Orbán Viktor nem akar multikulti Magyarországot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a jövő vasárnapi kvótanépszavazáson eldől, hogy a magyarok "milyen erős kardot tudnak kovácsolni" a brüsszeli bürokratákkal szembeni küzdelemhez. A kormányfő az Origónak adott, csütörtökön megjelent interjúban hangsúlyozta: ő úgy szereti Magyarországot, ahogy van, és nem szeretné, ha külső parancsra ezt valaki megváltoztatná.

Nekem csalódás egyetlen olyan ember is, aki nem érdeklődik a saját hazája sorsa iránt. Ezért természetesen a százszázalékos részvétellel lennék elégedett

- mondta Orbán Viktor a kvótanépszavazás várható eredményét firtató kérdésre, megjegyezve, hogy ez persze messze áll a politikai realitásoktól, de megismételte, hogy minden emberre szükség van, és minden ember véleménye kell. Hiszen Magyarország jövőjéről van szó - jelentette ki.

A kötelező betelepítési kvótáról azt mondta: ha az EU "ránk tudná erőszakolni, az minden magyar települést érintene". Ezért szerinte a kényszerkvóta mind a 3200 magyar településnek az ügye, vagyis október 2-án "nemcsak az ország sorsáról döntünk nemzedékekre előre, hanem a saját helyi sorsunkról is".

Ha nem utasítjuk el a kényszerkvótát, akkor egyszer csak a szomszéd házban megjelenik egy odatelepített migráns család

- fogalmazott Orbán Viktor. Úgy véli, akik illegálisan bejöttek, azokat össze kell gyűjteni, és ki kell vinni az EU-n kívülre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés