Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hármas halál: egy másik autó miatt borult fel a busz

| 2016. 12. 18. | 12:23:00
Az utazási iroda tulajdonosa elárulta a baleset körülményeit.
Hármas halál: egy másik autó miatt borult fel a busz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélhetően egy ütközést próbált elkerülni a debreceni Grand Tours utazási iroda buszának vezetője, amikor a busz megcsúszott és felborult - mondta el a három halálos áldozattal járó, Mezőkövesdnél szombaton  történt  balesettel kapcsolatban az iroda tulajdonosa.

Az áldozatok közül ketten debreceniek.

Az Ausztriában tartózkodó Nagy Sándor vasárnap délelőtt telefonon elmondta: hivatalos információkkal még nem rendelkezik, annyit tud, hogy az autóbuszt megelőzte egy személyautó, amely  a jobboldali sávba visszatértekor megpördült, forogni kezdett a jeges úton.

A balesetben érintett autóbusz vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá.

Az utazási iroda emeletes autóbusza a bécsi karácsonyi vásárból tartott hazafelé, amikor szombaton éjfél előtt balesetet szenvedett az M3-as autópályán.

Az autóbuszban 82-en utaztak. Nagy Sándor tájékoztatása szerint az idén hét autóbuszos járatot indítottak a bécsi karácsonyi vásárra, ezek voltak az utolsó utak, a szerencsétlenül járt busz mögött is haladt egy másik járatuk.

Amikor tudomást szereztek a történtekről, Debrecenből azonnal elindítottak egy buszt, amely másfél óra múlva érkezett a helyszínre az utasokért - mondta el a legnagyobb debreceni utazási iroda tulajdonosa az MTI-nek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés