Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Momentum Nyíregyházán sem közösködik

| 2017. 11. 06. | 14:43:00
De még a megyében sem, mutatjuk a képviselő-jelöltek listáját.
A Momentum Nyíregyházán sem közösködik
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Momentum Nyíregyházán és Szabolcs-Szatmár-Beregben sem közösködik más pártokkal, önállóan indít jelölteket a 2018-as országgyűlési választásokra.

A Momentum Mozgalom története 8 hónappal ezelőtt még ismeretlen volt az emberek számára. Az akkor még szárnyait bontogató mozgalom egy pincében készült a NOlimpiára, ma pedig több száz településen van jelen és több ezer szimpatizánssal közösen igyekszik beindítani Magyarországot. Közülük többen aktivisták, majd tagok, aztán egyéni választókerületi jelöltek lettek. Mérföldkőhöz érkezett a Momentum, mind helyben, mind országosan.

A Momentum a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választókerületekben is olyan jelölteket állít, akik a párt sokszínűségének megfelelően reprezentálják annak alapértékeit - közölték érdeklődésünkre. Ők lesznek azok, akik a kampányban a helyi választópolgárok igényeit és a felmerülő problémákra adandó megoldási javaslatokat összhangba hozzák a Momentum programjában lefektetett alapelvekkel.

A Momentum május óta van jelen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Kérdésünkre elmondták: eddig 8 rendezvényük volt a megyében, ahol a bemutatkoztak és tagokat toboroztak.

Matricáztunk Nyíregyházán, átragasztottuk a Soros plakátokat, a gázüzemű buszokról kérdeztük a város polgármesterét, aláírást gyűjtöttünk a korrupciós törvény melletti népszavazáshoz - írták, hozzátéve: "ezt fogadta el a parlament egy nap alatt, így sokáig nem tartott".

Momentum Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egyéni választókerületi jelöltjei:

88. Szabolcs-Szatmár-Bereg 01. OEVK – Babosi György​
42 éves, nős, három kislány édesapja. Nyíregyházán született és él. A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. Cégvezetőként és fejlesztőmérnökként dolgozik.

89. Szabolcs-Szatmár-Bereg 02. OEVK – Szántó Gábor
Tímár és a környék településein szerteágazó gyökerekkel rendelkező nyíregyházi, aki annak ellenére sem tudja elhagyni a városát, hogy évek óta külföldi cégnek dolgozik. 37 éves, senior Drupal fejlesztő egy new-yorki médiacégnél. Időnként a Mandala Dalszínház színpadán is feltűnik.

90. Szabolcs-Szatmár-Bereg 03. OEVK – Papp Csaba
41 éves, nős, egy fiúgyermek édesapja, nyíregyházi születésű, jelenleg is Nyíregyházán lakik. Idegen nyelvi ügyintézőként végzett a Nyíregyházi Főiskolán, orosz-szlavisztika szakon. Jelenleg pénzügyi területen dolgozik.

91. Szabolcs-Szatmár-Bereg 04. OEVK – Áncsán Márton

92. Szabolcs-Szatmár-Bereg 05. OEVK – Magyar Péter
A Nyíregyházán született 37 éves jelölt az ELTE jogi karán szerzett politológus diplomát, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán pénzügyi diplomát. Jelenleg pénzügyi területen dolgozik.

93. Szabolcs-Szatmár-Bereg 06. OEVK – Bankus Tibor János
26 éves, Nyíregyházán született, jelenleg online képzés keretében, programozni tanul. A Debreceni Egyetemen, történelem szakon már abszolvált és hamarosan diplomázik is. Továbbá verseket is ír.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés