Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvenné a Krúdy Vigadó melletti telket az új tulajdonos

| 2017. 12. 11. | 10:29:00
Közel negyven téma szerepel a közgyűlés napirendjén.
Megvenné a Krúdy Vigadó melletti telket az új tulajdonos
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idei utolsó ülését tartja november 14-én 10 órakor Nyíregyháza képviselő-testülete. Napirendjén közel negyven előterjesztés megvitatása szerepel, a többi között a Debrecennel kötendő megállapodás-tervezet is, melynek a nyíregyháziak számára talán legfontosabb eleme a 4-es főút kétszer kétsávossá bővítése. Igaz, a tervezetben arról nem tesznek említést, mikor valósulna meg a beruházás.

Ha a képviselők jóváhagyják, a Krúdy Vigadó jelenlegi tulajdonosa, Valerton Kft. megvásárolhatja az ingatlan melletti két területet. Egyik mintegy 680, másik 600 négyzetméter nagyságú, a négyzetméterenkénti ár 20 ezer forint. 

Mint az az előterjesztésben olvasható: a telekalakítás után az ingatlan északi oldaláról közelíthető meg gépjárművel az épület pinceszintje, így a gépjárműforgalom elkerül a Vigadó délen lévő főbejáratától, illetve lehetőség nyílik egy dísztér kialakítására a területen.

Zárt ülésen döntenek a képviselők a Krúdy-életműdíj adományozásáról, illetve az ESMA Kft.-vel 2007-ben kötött együttműlködési megállapodás meghosszabbításáról.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés