Hirdetés

Ezért nem szólalt fel a tüntetésen Hódmezővásárhely polgármestere

Facebook

2018.04.15. 18:55

Ezért nem szólalt fel a tüntetésen Hódmezővásárhely polgármestere

A közösségi oldalán mondta el.

Hirdetés

Habár a tüntetésen ott volt szombaton, az előzetes hírekkel és várakozásokkal ellentétben mégsem szólalt fel Márki-Zay Péter. Hogy miért nem vállalta a személyes fellépést, miért más olvasta fel írását, arra Facebook-oldalán adta meg a választ Péter, Hódmezővásárhely polgármestere.

 - Hódmezővásárhely polgármestereként nemcsak fideszes, de ellenzéki barátaim is úgy érezték, hogy túl sokat foglalkoztam az országos politikával.

Az ellenem helyben megindult lejáratókampány miatt elsősorban a városért végzett munkámmal, a rövid idő ellenére is látványos eredményeinkkel szeretnék a híradásokba bekerülni.

- A tüntetést lelkes független fiatalok szervezték, felkérésüket teljesen visszautasítani nem akartam,

kompromisszumos megoldás lett írásom felolvasása. Politikusok nem szerepeltek a programban, a résztvevő pártok sem szólaltak meg, utólag is helyesnek érzem döntésemet.

Felemelő volt, amikor ekkora számban együtt elénekeltük a nemzet himnuszát - időnként még a hangom is elakadt... A csalásoktól függetlenül sem szabad választáson alulmaradt a nemzet többsége, de gyermekeink érdekében soha nem adjuk fel a küzdelmet a lopás és megfélemlítés ellen.

tüntetésMárki-Zay Péter

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés