Mi van itt?! Fideszes képviselő förmedt rá Orbánra!

Szabolcsihír

2018.04.10. 14:24

Mi van itt?! Fideszes képviselő förmedt rá Orbánra!
Sebes Gábor rendesen odaszólt (Fotó: Facebook / Sebes Gábor)

A kormánypártra szavazott, de ki van akadva a korrupcióra. Kósát, Rogánt és Semjént nem akarja a vezetésben látni.

Hirdetés

Hirdetés

„Örültem a Fidesz nagyarányú győzelmének, de nagyon tartok tőle, hogy a pártban és a kormányban lesznek majd olyanok, akik ezt újabb felhatalmazásnak tekintik az ország megkárosításának a folytatására. Tévednek, ha azt hiszik, hogy nyolc év propagandájával ki lehet ölni az emberekből a tisztességes kormányzás, az önzetlen politikusok iránti igényt. Nem, nem lehet. A jobboldali, konzervatív közönségre is elviselhetetlen lelkiismereti terhet rakna, ha tovább folytatódna, ami eddig volt. Új lapot kell nyitni!” – véleményezte a vasárnapi országgyűlési választás végeredményét Budafok–Tétény fideszes önkormányzati képviselője. Sebes Gábornak – 1998 óta a helyi testület tagja – az „államkincstár szemérmetlen meglopásával” van baja. 

„A korrupcióban az is szörnyű, hogy a Fidesz és Orbán összes szavazóját és hívét bűntárssá teszi egy olyan bűnben, amit nem követtek el. Ugyanis nincs feltételes szavazás, nem lehet úgy Orbánra és a Fideszre szavazni, hogy rátok szavazok, de csak ha abbahagyjátok a lopást. A tömeges, ellenőrizetlen, ránk kényszerített migrációt magam is Európa jelenleg legnagyobb problémájának tartom, és támogatom a kormányt. De miért kell elfogadnom, hogy közben fosztogatják az államkincstárt és az Uniótól a felzárkózás elősegítésére adott pénzt?! A korrupció másik pusztító hatása a rossz példa követése. Minisztériumi, állami hivatali, önkormányzati tisztviselők ezrei gondolhatják, hogy ha a kormány ezt csinálja, akkor a hatalomgyakorlásnak ez az értelme és módja” – osztotta meg gondolatait a Fideszt támogató helyi politikus, akinek „Másnak” című írását azóta több százan megosztották a Facebookon.

Sebes Gábor reméli, „senki nem akarja azt az ellenvetést tenni, hogy a nemzeti burzsoáziát csak így lehet létrehozni. Mi ebben a burzsoáziában a nemzeti? Mi haszna van belőle a nemzetnek? Biztos, hogy a miniszterelnök vején és gyerekkori barátján kell kezdeni a nemzeti burzsoázia létrehozását?”

Szerinte „Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében”.

 

korrupcióOV2018Sebes Gábor

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés