Hirdetés

Cigányozik? A falusiakat támadja? Mi a baja ennek a jobbikosnak?

Szabolcsihír

2018.04.09. 20:33

Cigányozik? A falusiakat támadja? Mi a baja ennek a jobbikosnak?
Egyed Zsolt jelenleg is országgyűlési képviselő, a képen Vona Gáborra (Fotó: Facebook / Egyed Zsolt)

Tényleg nehéz lehet megemészteni a vasárnapi kudarcot.

Hirdetés

Hirdetés

A jobbikos Egyed Zsolt csúnyán kikapott a Borsod megyei 4. számú egyéni választókerületben fideszes ellenfelétől, de máris talált bűnbakot.

Egyelőre nehéz eldönteni, hogy Egyed cigányozik vagy általában a falusiakat kárhoztatja a saját veresége, illetve a Fidesz–KDNP vasárnapi elsöprő győzelme miatt.

Köszönöm a tegnapi támogatásukat – írja hétfői Facebook-bejegyzésében a „kazincbarcikaiaknak, a sajószentpéterieknek, a választókerületi lakosoknak” – majd úgy folytatja, hogy „történt valami a falvakban, amire a mai napig nincs magyarázat, döntöttek a sorsunkról azok, akik egy zsák krumpliért megvásárolhatóak”.

Egyed Zsolt úgy gondolja, hogy a Jobbik Vona lemondásával visszatér a rasszista énjéhez és máris szerezne egy jó pontot a lehetséges új felállásban? Vagy az országgyűlési képviselő bepöccent a Fidesz által valóban nagy hatékonysággal mozgósított falusi, kisvárosi választókra? Bárhogy van, elegánsnak semmiképp nem nevezhető, s akkor még nagyon-nagyon finoman fogalmaztunk.

A jobbikos jelölt 13 541 szavazattal 29,34 százalékot szerzett, de így is nagyon lemaradt a 21 074 voksot, 45,66 százalékot begyűjtő Demeter Zoltán mögött.

RaL

OV2018Egyed Zsolt

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés