Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Diplomamentés: ingyen tanfolyammal segítenek

| 2018. 05. 26. | 18:20:00
Megmenthetik diplomájukat.
Diplomamentés: ingyen tanfolyammal segítenek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program, a kormány azoknak nyújt segítséget, akik oklevelüket a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapták meg - közölte az OFA Nonprofit Kft. a Magyar Idők május 26-i számában.

Az új programban 1333 fő bevonására van lehetőség, erre a célra 400 millió forint áll rendelkezésre. Az OFA Nonprofit Kft. közlése szerint a nyelvi képzések szeptember közepétől indulhatnak, és 2019. december 31-ig kell lezárulniuk. A támogatás fejenként legfeljebb 300 ezer forint lehet, a támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat. Amennyiben ez nem történik meg, a támogatást vissza kell fizetni.

Jelenleg a programban közreműködő nyelvi képzések megkezdésére és folytatására jogosult felnőttképzést folytató intézmények kiválasztása zajlik, a jelentkezők a pályázati felületet várhatóan augusztustól érhetik el.

A programban angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvi képzésekre lesz lehetőség - olvasható a Magyar Időkben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés