Hirdetés

Hirdetés

Repült a népszerű blogger a sporttévétől

Szabolcsihír

2018.08.06. 19:54

Repült a népszerű blogger a sporttévétől
Kilőtték két idény után

Nem kellett volna beszólni Orbánéknak.

Hirdetés

Hirdetés

Váratlanul megvált a – TV2 Csoporthoz tartozó – Spíler TV az angol focitudornak számító Kele Jánostól, aki hiába kérte a lépés megindokolását – derül ki az érintett Facebook-bejegyzéséből.

Mint írja, nem volt élő szerződése, viszont szóban már egyeztették vele a következő évad feladatait, terveit, lehetőségeit – ezért is totálisan váratlan számára a vasárnap esti fejlemény.

Hacsak nem – de! – Kele július 21-i posztja áll a történtek mögött, amikor is a népszerű blogger lesújtóan írt a Mészáros Lőrinc-féle 2Rule-ról: „Sokakkal ellentétben én kifejezetten örülök annak, hogy van 2Rule. Jó és hasznos, mert mindent megmutat a kapzsiságból, ostobaságból és azokból a sógor-koma-haver alapon osztogatott hátlapogatásokból, amikbe a magyar futball a közpénzfürdőben dőzsölés közben – látszólag észrevétlenül – belefullad” – így kezdődik az írás. 

Aminek még a megjelenése napján jelentkezett nála privátban a cég ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa, Kővári Ágnes, hevesen nehezményezve a Kele által megfogalmazott aggályokat.

„… Kővári Ágnes beszélgetésünk során többször hangsúlyozta: annyira megviselték a támadások, hogy megkérte Mészáros Lőrincet, álljon ki mellette, ellenkező esetben nem biztos, hogy képes folytatni a munkáját”

– írta az angol futball népszerű fanatikusa a Facebookon a múlt hónap végén, a sztori ugyanis átgyűrűzött a változatosság kedvéért szintén a felcsúti gázszerelő érdekeltégeibe tartozó Nemzeti Sportba.

Nos, a TV2 Csoportról úgy tudni, a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna tulajdonában van. De már nem sokáig – a médiavállalkozás szintén Mészáros Lőrinchez vándorol az iparági hírek szerint. Ha Kele János nem is kapott indoklást a felállítására, azért könnyen kilogikázható: a NER-es fiúknak nem esett jól, hogy hazai pályán alázza őket egy olyan figura, aki a 444-nek is ír, hát páros lábbal rácsúsztak. 

mészáros lőrincMagyar futball

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés