Hirdetés

Hirdetés

Puzsér Róbert és a régi-új Hír TV

2018.08.07. 14:13

Puzsér Róbert és a régi-új Hír TV
Puzsér Róbert a Sznobjektívben (Fotó: Hír TV)

A magát kurzusokon kívülinek valló megmondóember maradna, de egy feltétellel.

Hirdetés

Hirdetés

Szikszai Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese számolt be a Hír Tv átvételének az aktuális állásáról a Magyar Időknek, és elmondta: még nincs döntés a Sznobjektívről, a műsorvezető Puzsér Róbert pedig nem adta be felmondását, és nem is bocsátották el.

Ez nem mondható el azokról a – mint Szikszai fogalmazott – „látványosan nem a jobboldali médiához kötődő” emberekről, Bodacz Balázsról, György Zsomborról, Kálmán Olgáról, Csintalan Sándorról, Lampé Ágnesről, Teszári Nóráról és Hegedűs Szabolcsról, akiktől megvált a csatorna. Szikszai megerősítette azt is, hogy valóban felmondott a Hír Tv egyik reklámarca, Jáky-Szabó Gergely híradós műsorvezető, de cáfolta, hogy a pótlásara az M1-től érkezne új munkatárs Rabb Ferenc személyében.

Szikszai a Magyar Időknek azt mondta, hogy a csatornánál dolgozó csaknem 300 emberből pedig péntekig tízen mondtak fel, „ők kulturáltan, súrlódásoktól mentesen távoztak”.

Korábban Puzsér Róbert azt írta a Facebookon, hogy ha továbbra sem szólnak bele a Sznobjektív szerkesztésébe, és a műsorban azt mond, amit akar, akkor szívesen csinálná tovább, függetlenül attól, hogy előtte és utána mi hangzik el a televízzióban.

Puzsér RóbertHír TV

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés