Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrnő szoptatta meg a „koszos, büdös” gyereket

| 2018. 08. 18. | 16:41:00
Emberségből példát mutatott a kórház személyzetének is.
Rendőrnő szoptatta meg a „koszos, büdös” gyereket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérdemelten lett az argentin közösségi média sztárja Celeste Ayala rendőrnő, aki megtalálta a lehetőséget az emberségre olyan helyzetben, amikor neki nem lett volna kötelessége segíteni - írja a 24.hu a via Metro cikkére hivatkozva.

A rendőrnő épp egy kórházban teljesített járőrszolgálatot, amikor egy kisbabát alultápláltság miatt behoztak a mentők. A baba keservesen sírt, a kórház dolgozói viszont nyakig voltak a munkában, így senki nem tudott mit kezdeni a síró gyerekkel. Ayala megkérdezte, segíthet-e. Felvette a gyereket, és megszoptatta a kisfiút.

Láttam, hogy éhes, mert már a kezét tömte a szájába, így rákérdeztem, hogy esetleg megszoptathatom-e. Szomorú pillanat volt, összetörte a szívem, hogy így kellett látnom a babát, a társadalomnak érzékenyebbnek kellene lennie a gyerekeket érintő kérdésekben, ilyen dolgoknak nem lenne szabad történniük.

– mondta a rendőrnő a helyi lapoknak.  akik úgy tudják, a kicsit hat testvére mellől hozták be a kórházba, anyja, aki egyedül neveli a gyerekeit, nem bírt a rá nehezedő nyomással.

Fotó: CEN

Celeste kollégája, Marcos Heredia szerint a kórház dolgozói koszosnak és büdösnek nevezték a babát. Heredia lefotózta kolléganőjét szoptatás közben, és feltette a netre a képet, amit azóta mintegy 130 ezren lájkolták és közel százezren osztották meg.

Meg akarom osztani a világgal a szeretetteljes gesztust, amit ma ezért a kisbabáért tettél, akit nem ismersz, és akiért mégis hezitálás nélkül anyaként gondoskodtál. Nem érdekelt, hogy hoszos vagy büdös-e, ahogy a kórházi személyzet hívta a babát. Szép munka, partner.

– írta Heredia.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés