Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Puzsér vidékre küldené Orbánt

| 2018. 10. 09. | 20:17:00
De nem írja, hová.
Puzsér vidékre küldené Orbánt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Budapest elesett - sorra jelennek meg a fővárosnak a török elnök látogatása miatt kaotikussá vált közlekedéséről szóló hírek a Facebookon. Természetesen nem hagyta szó nélkül az Erdogan-Orbán találkozóval összefüggésben kialakult áldatlan állapotokat a nagy megmondó, Puzsér Róbert sem. 

„Amikor Orbán Viktor legközelebb valamelyik diktátor cimboráját fogadja, budapesti jobbágyainak nevében alázatosan kérem, ne bénítsa meg a várost! Számos szép vidéki település van, ahol méltó külsőségek közt megünnepelheti az illiberális testvériséget, nem kell ehhez százezrek életét megkeserítenie”

- írja.

Puzsér szerint „Kivagyi és értelmetlen erőfitogtatás két napra közlekedésképtelenné tenni egy metropoliszt, csak hogy annak valamennyi lakója a saját bőrén tapasztalja meg: nagyon nagy emberek nagyon fontos találkozója zajlik itt.”

Egy gondolattal Soros Györgyre is utal, amikor azt írja:

„Felhívnám továbbá a keresztény Európát védelmező nemzetvezető figyelmét arra, hogy Törökország általa támogatott EU-csatlakozása nem pusztán egy baráti zsarnoknak és rendőrállamának befogadását jelentené, ezzel a döntéssel ugyanis Orbán Viktor az Európai Unió területére paterolna négymillió menekültet és hetvenötmillió török muzulmánt. Ha én volnék Soros György, csak egy kávét kérnék: ha ilyen növendékeim vannak, többé semmi tennivalóm.”

Puzsér Róbert bejegyzéséban arra viszont nem tér ki, hazánk melyik város lehetne az, ahol fokozottan védett személyekkel talákozhatna a miniszterelnök - megbénitva esetleg azzal az ott élők közlekedését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés