Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

43 ultramodern buszt kapott a Volán

| 2019. 07. 05. | 10:53:00
Klíma, wifi, kényelmes lábtér és USB-töltőpont is van rajta.
43 ultramodern buszt kapott a Volán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Negyvenhárom darab új MAN/NEOPLAN Tourliner autóbuszt adtak át július 4-én Budapesten a Volánbusz Népliget autóbusz-pályaudvaron, az új távolsági járművek a Középkelet-magyarországi, a Középnyugat-magyarországi, a Dél-dunántúli és a Dél-alföldi Közlekedési Központokhoz kerülnek – közölte a Volánbusz és a MAN buszgyártó cég.

A Volánbusz közölte, hogy a 43 új autóbusz 3,2 milliárd forintba került.

Az új, kéttengelyes szóló, távolsági autóbuszok légkondicionáltak, Wifi szolgáltatással, USB-töltőpontokkal és 230 voltos aljzatokkal felszereltek. A járművekben 49 (biztonsági övvel és kényelmes lábtérrel ellátott) ülést helyeztek el. A buszok EURO-VI környezetvédelmi osztályba sorolt dízelmotorral, továbbá nemzetközi és emelt sebességű vizsgával
(TEMPO 100) rendelkeznek.

A tájékoztatás szerint az átadáson Dávid Ilona, a Volánbusz Zrt. és a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. elnök-vezérigazgatója, a regionális autóbusz közlekedési központok igazgatóságának elnöke beszédében hangsúlyozta: a közösségi közlekedési szolgáltatók számára a siker záloga a folyamatos fejlődés, az újabb igények minél szélesebb körű kielégítése, mert csak így maradhatnak versenyben az egyéni közlekedéssel szemben, és így készülhetnek fel a liberalizációra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés