Hirdetés

Óriási tömeg bulizott Debrecenben. A környezetvédelem jegyében!

2019.07.21. 17:32

Óriási tömeg bulizott Debrecenben. A környezetvédelem jegyében!
(Fotó: Ásztai Csaba)

Környezetbarát fesztivál volt a javából.

Hirdetés

Hirdetés

114 ezren látogattak el Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére, a vasárnap hajnalban befejeződött debreceni 12. Campus Fesztiválra - vonta meg az idei találkozó mérlegét Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató vasárnap.

A legtöbben csütörtökön Majkára, szombaton pedig a Halott Pénzre voltak kíváncsiak, nézőszámban a pénteki nap volt a csúcs, amikor a jubileumi műsorral érkező Tankcsapda és a titokzatos fekete maszk mögé bújó norvég dj, Alan Walker lépett fel. A zárónapon a késő este érkező eső sem befolyásolta a programokat: teltházas nézőtér előtt koncertezett a Road és az amerikai Limp Bizkit is. A Campus Fesztivál látogatói száma várakozáson felüli volt, meghaladta az egy évvel ezelőttit. 

Évek óta azon dolgozunk, hogy olyan biztonságos, családbarát, kulturált fesztivált szervezzünk, amely valóban minden korosztályt megérint. Ehhez az idei fesztiválon jártunk a legközelebb

- mondta Miklósvölgyi Péter. Idén 18 programhelyszínnel készültek a szervezők, a sokszínűség, a biztonság, a komfortosság és a környezetvédelem jegyében. A Nagyerdő megóvása érdekében a szervezők folyamatosan gyűjtötték és szelektálták a hulladékot. Környezetbarát tisztítószereket és környezetbarát eszközöket használtak a vizesblokkok és installációk tisztítására, valamint ügyeltek arra, hogy a keletkezett hulladék többsége lebomló anyagból készüljön. A résztvevők, beleértve a fellépő zenészeket is, újrahasznosítható repohárban kapták az italokat.

Campus FesztiválDebrecen

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés