Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változtatásokra készül a Tesco

| 2019. 07. 24. | 19:47:00
Csökkentenék az eladóteret.
Változtatásokra készül a Tesco
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe, így reagál a Tesco a piaci változásokra - írja a hvg.hu.  Az üzletlánc közép-európai vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában látványos változásokat és nagy átalakításokat ígért.

Megszüntetik a nem jól teljesítő területeket, például a műszaki termékek értékesítését. Az eladótereket is lecsökkentik, és az így felszabaduló helyeket ruházati üzleteknek, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adnák bérbe.

Matt Simister arról is beszélt, hogy a nagyobb alapterületű hipermarketek helyett egyre többen szeretnek kisebb üzletekben vásárolni, ezért megpróbálnak változtatni, alkalmazkodnának az igényekhez. Az átalakítás a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthetne, és az üzemeltetés is gazdaságosabb lehet.

A cég jelenleg a magyar lakosság 75 százalékát eléri, így most inkább a meglévő eladótereket szeretnék fejleszteni, úgy gondolják, hogy egyelőre nincs szükség újabb áruháznyitásokra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés