Szabó Tímeának Kárpátaljáról válaszoltak

2020.04.21. 16:07

Szabó Tímeának Kárpátaljáról válaszoltak
Dobsa István (Fotó: karpataljalap.net)

Van, ami a koronavírusnál is veszélyesebb tud lenni - írta egy kárpátaljai magyar.

Hirdetés

Hirdetés

Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti képviselője hétfőn az országgyűlésben kérte számon a kormányon azt, hogy miért küld védőfelszereléseket a határon túli magyaroknak, külön is említve - többek között - a kárpátaljai magyar települést, Beregszászt. 

Dobsa István, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Ifjúsági Szervezetének elnöke a mandiner.hu-n megjelent írásában válaszolt az ellenzéki képviselőnek.

Kedves Tímea, azt kívánom, soha ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy segítségre szoruljon, de ha mégis, akkor ránk, kárpátaljai emberekre mindig számíthat! Nem azért, mert példamutató emberi munkássága alapján ezt megérdemli, hanem sokkal inkább azért, mert nem szeretném, ha a mi generációnkban még léteznének ennyire lelkiekben szegény és elkeseredett emberek

- írta a káprátaljai egyesület elnöke. Hozzátette: van, ami a Covid-19-nél is veszélyesebb tud lenni, ez pedig az emberi keserűség és gyűlölet. Ez ellen pedig nemhogy a védőmaszk, de semmilyen vakcina sem használ! - írta Dobsa István.

 

 

KárpátaljaSzabó Tímea

Hirdetés

Szóljon hozzá!