Jobbikos harc: Sneider Tamás felvette a kesztyűt

2020.05.21. 17:01

Jobbikos harc: Sneider Tamás felvette a kesztyűt
Sneider Tamás (Fotó: mti)

Reméli, hogy a frakció elnöksége nem süllyed mély a szintre.

Hirdetés

Hirdetés

Nem mond le parlamenti alelnöki tisztségéről Sneider Tamás; a Jobbik politikusa ezt csütörtök délután jelentette be közösségi médiaoldalán. Közölte: munkáját minőségi kritikával nem illették. A politikus bízik abban, hogy "a frakció elnöksége nem süllyed arra a szintre, hogy a házelnökkel kezdjen el kooperálni" eltávolítása érdekében.

Ha a frakció ki is zár soraiból, akkor sem lépek ki a pártból. Ezért a pártért, ezért a közösségért én már rengeteget dolgoztam, rengeteg áldozatot hoztam, rengeteg jogos és jogtalan támadást elviseltem. Én úgy érzem, hogy tettem már le annyit a képviselői munkámmal is az asztalra, amiért cserébe a minimum, amit megérdemlek, hogy ne kelljen csöndben elballagnom, amikor már nincs rám égető szüksége a jelenlegi elnökségnek

- fogalmazott Sneider Tamás, akinek a visszahívását Szilágyi György, a Jobbik szóvivője közölte. Szilágyi szerint Sneidert azért hívja vissza a jobbik frakciója a 2014 óta betöltött parlamenti alelnöki tisztségéből, mert a posztra megpróbálják a legmegfelelőbb személyt állítani.

JobbikSneider TamásJakab Péter

Szóljon hozzá!

Hirdetés