Megszületett a szegedi házaspár tizenegyedik gyermeke

szabolcsihir.hu

2020.06.28. 12:26

Megszületett a szegedi házaspár tizenegyedik gyermeke

Jordán a vártnál hamarabb jött világra.

Hirdetés

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt újt taggal bővül a Joób család, hiszen megszületett Joób Márton és felesége 11. gyermeke. A kisfiú, aki május 18-án jött világra (két hónappal a kiírt időpont előtt), a Jordán nevet kapta.

– Váratlanul történt, és mivel a méhlepény elkezdett leválni, sürgősségi császármetszéssel született. Hálásak lehetünk, hogy nem volt semmi komoly gond, mindketten jól vagyunk – mesélte Joób Dóra

A Fókusz megörökítette, amikor a picit hazaviszik a kórházból és a testvérek először pillantják meg.

Jordán 22 napot töltött a koraszülöttosztályon, de már otthon cseperedik, és mostanra már elérte a három kilót. Édesapja, aki a szegedi önkormányzat képviselőjeként és tanácsnokaként dolgozik, azt mondta, a kisfiú sokat alszik, a legjobbakat akkor, amikor nagy a hangzavar – ez a tíz testvére mellett gyakran előfordul. 

Joób Márton olimpiai kajakos és felesége, Dóri 5-6 gyereket szerettek volna, ám a hatodiknál érezték, nem akarnak megállni ennyinél.

Bár Jordán után szerettek volna még egy-két gyereket, de az orvosok nem javasolták az édesanyának, hogy ismét szüljön, így megfogadják a jó tanácsot.
SzegedJoób Márton

Szóljon hozzá!

Hirdetés