3 200 családot nyaraltat a Mészáros-csoport

MTI

2020.07.17. 09:16

3 200 családot nyaraltat a Mészáros-csoport
A kép illusztráció

Egy hét Gyula, Balaton, Zalakaros.

Hirdetés

Hirdetés

Ingyenes, egyhetes nyaralást biztosít a Mészáros-csoport 3200 nagycsaládnak és egyszülős családnak Zalakaroson, Gyulán és a Balaton-parton, félpanziós ellátással. Tóth Krisztina, a csoport kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken kiemelte, hogy a programot hagyományteremtő céllal indítják el, így a következő években is meghirdetik majd.

Azért, hogy a nyaralási lehetőséget azok vehessék igénybe, akiknek valóban szükségük van rá, együttműködési megállapodást kötöttek az Egyszülős Központtal és a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) - mondta. Kardosné Gyurkó Katalin, az NOE elnöke ismertette, hogy az első családok vasárnap indulnak nyaralni, a program szeptember közepéig tart. Az egyesület 1000 forintos regisztrációs díjat kér a jelentkező családoktól – tette hozzá.

Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője arról beszélt, hogy az első hetekben olyan családok nyaralnak, amelyek a koronavírus-járvány miatt nagyon nehéz helyzetbe kerültek, és azután is olyan családok mennek majd, amelyek nem engedhetik meg maguknak a nyaralást. 

mészáros lőrincnagycsaládosokegyszülős

Szóljon hozzá!

Hirdetés