Újságírókat toboroznak az Indexnek

2020.07.26. 12:00

Újságírókat toboroznak az Indexnek
Résztvevők az Index-ügy miatt szervezett tüntetésen a Margit hídnál 2020. július 24-én. A demonstrációt az Index főszerkesztőjének elbocsátása után szervezték (Fotó. mti)

A felkért munkatársak szakmai előélete előre vetítheti, vált-e irányt a portál vagy sem.

Hirdetés

Hirdetés

Új szerkesztőségi stábot építenek fel az Indexben, hogy fenn tudják tartani a működést - írja a Média1. Egyelőre toborozzák az embereket. Azt nem tudni, hogy a mostanival azonos létszámmal működtetnék-e a lapot, vagy kevesebb embert vesznek-e fel. Eddig nagyjából 90 ember dolgozott ott.

Újságírókat, szerkesztőket már megkerestek, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál. A felkért munkatársak szakmai előélete előre vetítheti, hogy vált-e irányt az Index vagy sem, írja a Média1.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke, és egyben a tulajdonos Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke a héten kezdeményezte Dull Szabolcs főszerkesztő munkaviszonyának megszüntetését. Pénteken a portál "szolgálati közleményében" azt írta: távozik az Index szerkesztőségének vezetése és szinte minden munkatárs.

Bodolai szerint Dull Szabolcs főszerkesztő üzleti titkokat szivárogtatott ki és magas rangú ellenzéki politikusokkal egyeztetett, a cél érzése szerint az Index szétrobbantása volt.


IDE VÁG!


 

sajtóIndex

Szóljon hozzá!

Hirdetés