Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mi Hazánk: kémiai kasztrálást a pedofiloknak!

| 2020. 07. 09. | 14:28:00
A Kaleta-ügy sokaknál kiverte a biztosítékot.
Mi Hazánk: kémiai kasztrálást a pedofiloknak!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felháborítónak, elfogadhatatlannak, a jogállamiság megcsúfolásának tarta a Mi Hazánk a Kaleta Gábor ügyében meghozott ítéletet, amellyel – fogalmaz a mozgalom elnöke – a bírság azt üzeni a társadalomnak, hogy a Kaletához hasonló szexuális ragadozók megúszhatják büntetlenül.

Toroczkai László közleményében azt írta:

A Fidesz egykori nagykövete elleni ítélet akkora közfelháborodást váltott ki, hogy a saját emberének hónapokig falazó kormánypárt is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Kocsis Máté frakcióvezető most felháborítónak nevezte az ítéletet, és azt ígérte, az összes gyermekvédelmi jogszabályt szigorítják, és lehetővé teszik, hogy nyilvános listákat lehessen vezetni a pedofilokról. Arról azonban hallgatott Kocsis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom már tavaly követelte, hogy ne vonatkozzon semmilyen adatvédelmi törvény és jog a pedofilokra. Legyen egy bárki által kereshető, nyilvánosan hozzáférhető adatbázis, ahol minden pedofilt fényképpel, személyes adataival, lakcímével bárki azonosíthat.

Kitért rá, már korábban felvetették, a pedofil bűnözők esetében kiszabható büntetési tétel legyen a kémiai kasztrálás lehetősége és a jelenleginél sokkal súlyosabb büntetéseket kapjanak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés