Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elhunyt a népszerű színész és harmonikaművész

| 2022. 01. 02. | 11:23:00
Zenekarával járta az ország fesztiváljait.
Elhunyt a népszerű színész és harmonikaművész
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Holttestet találtak Solymáron egy kigyulladt házban – adta hírül még január 1-jén az MTI. Akkor annyit lehetett tudni, hogy egy 80 négyzetméteres ház 40 négyzetméteres nappalijában találtak meg egy férfit holtan.

Január második napjára biztosan kiderült, hogy Babicsek Bernát, a Szeress most!, a Barátok közt, és a Jóban Rosszban sztárja volt az áldozat.

Az 1979-ben született színész harmonikaművész is volt, aki a Paddy and the Rats zenekar állandó tagja volt, de vendégként fellépett töbsször az Irigy Hónaljmirigy zenekarral is, először január 1-jén az IHM számolt be a tragédiáról.

Babicsek Bernát élettársa, Pokorny Lia megható üzenettel búcsúzik tőle a közösségi oldalán:

Nyáron, két próba között elmentél biciklizni és megláttál egy csapat fehérgalambot. Azt mondtad, soha nem láttál még ennyit. És ez jel. Mi több, jó jel. Hogy nem véletlenül sodorta eléd az élet őket.
Így éreztem én is valahogy... hogy nem véletlenül fújt össze minket a szél. Annyi őszinte figyelmet, megértést, elfogadást és türelmet kaptam, amennyi keveseknek adatik meg ezen a világon. Engem megajándékoztál a röppenő fehér galambokkal és Magaddal.
Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy - nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább - Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison.
Várlak ebédre holnap!
Aztán kedden.
Szerdán is.
Hozd a harmonikát!
Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés