Hirdetés

Hirdetés

Új magyar fájdalomcsillapító kerül forgalomba

sokszinuvidek.24.hu

2022.06.17. 12:15

Új magyar fájdalomcsillapító kerül forgalomba
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Hatalmas siker a megjelenése.

Hirdetés

A napokban kerül több magyar patika polcaira az első gyógynövény alapú fájdalomcsillapító, a Herbapirin – írja a sokszinuvidek.24.hu a Híradó nyomán. A fűzfakéreg-kivonat alapú készítmény évtizedeken át tartó kutatás eredménye. Leginkább azoknak nyújt segítséget, akik nem akarják szintetikus gyógyszerekkel feleslegesen terhelni a szervezetüket.

A 100 százalékban magyar fejlesztésű Herbapirin gondosan összeválogatott természetes hatóanyagokból (például rozmaring, a kurkuma, fenyőkéreg vagy a fűzfakéreg) áll, amelyek egymást segítve hathatnak a fájdalomra és a fájdalmat keltő gyulladásos folyamatokra.

A gyógynövény titka abban rejlik, hogy nagyon hasonlít az egyik legnépszerűbb fájdalomcsillapítóhoz, az aszpirinhez, A fehér fűz ugyan lassabban fejti ki hatását, mint az aszpirin, de hatása tovább tart és kevesebb a – vagy egyáltalán nincs – mellékhatása. A fehér fűzfakéreg hatásosan enyhíti a fejfájást, lelki feszültséget és a heveny izomfájdalmat, de más idült fájdalmak kezelésére is alkalmas, például hátfájás, nyakfájás vagy ízületi bántalmak.

fájdalomcsillapítóHerbaparin

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés