Bántalmaztak egy aláírásgyűjtő fideszes aktivistát

2015.11.28. 11:38

A Fidesz szerint a balliberális ellenzék az oka.

Hirdetés

Hirdetés

Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék - szólított fel november 28-án, szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője, arról számolva be, a napokban Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistájukat.

A hajánál fogva rángatták a nőt

Mint mondta, a vélemények ennek a kezdeményezésnek a megítélésében is lehetnek eltérőek, de felháborító és megengedhetetlen az ilyen aljas, gyáva és brutális cselekmény, amelynek esetében szerinte "messze nem zárható ki a politikai motiváció". Elmondta: egy férfi előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta egy aktivistájukat. Jelezte azt is: a bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították, és értesüléseik szerint ellene nyomozás indult.

A menekültkvóta ellen gyűjtenek

A politikus emlékeztetett rá: a Fidesz azért indított aláírásgyűjtést, hogy megvédjék az országot Brüsszel azon elképzelése ellen, amely a kötelező betelepítési kvótákkal "bevándorlók tízezreit kívánja betelepíteni, letelepíteni", a párt megítélése szerint értelmetlen, jogtalan és veszélyes módon, ezért minden lehetséges eszközzel fel kell lépni ellene.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés